miércoles, 12 de marzo de 2014

24 de Febrer

Presentació.
El passat dilluns 24 de febrer, el nostre professor Jesús Arbués, ens va proposar de fer una presentació oral, explicant el nostre projecte. Era el dia de portes obertes de l'Institut pels pares i familiars dels alumnes que de cara a l'any seguüent volen començar 1r d'ESO. Els professors del centre i en alguns casos alumnes, hi son per ensenyar les instal·lacions del centre, les diferents classes que fem, les optatives, fins a on han arribat els nois i noies d’aquesta escola i moltes de les activitats que va fent l’Institut al llarg dels anys.

Vam arribar a l’institut a la tarda i vam esperar a que els pares dels nens i nenes, acabessin la primera xerrada que els hi fa la directora del centre. En acabar els pares es van dividir en grups i van anar per les diferents classes veient les diferents matèries i activitats escolars. Els grups van anar passant i nosaltres presentàvem, el nostre projecte. 

Vam explicar les visites que em tingut a l’Institut, els diferents formats de lectura, la nostra visita a Can Vila... 
Tots els pares van estar molt contents després de la nostra presentació. Els professors van estar molt orgullosos de nosaltres ja que, vam venir en hores fora de classe. 
El nostre objectiu era fer exposicions orals, aprendre'n dels errors que vam fer (nervis), perquè així la següent vegada surti encara millor. A més va servir per donar a conèixer a els pares la feina que hem estat fent.
Vam estar molt contentes de fer-ho i ens va agradar molt.